الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  التسجيلالتسجيل  دخول  

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» عضو جديد هل من ترحيب
الأحد أبريل 29, 2012 11:29 am من طرف محمد.رجب

» تعلم من الحصان
الإثنين يناير 16, 2012 12:26 pm من طرف لا اعلم

» الحياة مبارة قدم
الإثنين يناير 16, 2012 12:22 pm من طرف لا اعلم

» لا تكن شخصا عاديا ( بيد_لا اعلم )
الإثنين يناير 16, 2012 12:15 pm من طرف لا اعلم

» معلومات مهمه (بيد لا اعلم )
الإثنين يناير 16, 2012 12:13 pm من طرف لا اعلم

» جدول الامتحانات
الأربعاء ديسمبر 21, 2011 12:28 am من طرف ahmed samy

»  بحث عن النظرية الايكولوجية
السبت نوفمبر 19, 2011 12:25 pm من طرف نورهان

» اطلب واتمنى
السبت نوفمبر 19, 2011 12:19 pm من طرف نورهان

»  ازاى تعمل بحث .....
الأربعاء نوفمبر 09, 2011 10:56 pm من طرف smsmsolom

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Marioma
 
Admin
 
emy
 
امانى
 
bobaia
 
محمد عبدو
 
pharco2000
 
monna
 
سمسمة قلبى
 
MEMEx
 

شاطر | 
 

 "سمبوسك".. من صنع إيدك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
khaled
khaled
avatar

عدد المساهمات : 1450
السٌّمعَة : 24
تاريخ التسجيل : 18/03/2010
العمر : 29
الموقع : http://5edmacairo.yoo7.com

مُساهمةموضوع: "سمبوسك".. من صنع إيدك   الأحد نوفمبر 07, 2010 4:11 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

النهارده هنقدّم لكم طريقة عمل "السمبوسك" من الألف للياء..

يعني هنقول لك إزاي تعملي عجينة "السمبوسك" بنفسك في البيت..

يلّا بينا ندخل على المطبخ ونشوف هنعمل إيه...

المقادير:
3 أكواب دقيق
ملح
2 بيضة
معلقة كبيرة سمن
1/4 كوب ماء
2 معلقة كبيرة زبدة

الحشو:
5 معالق كبيرة جبنة بيضاء
2 معلقة كبيرة بقدونس مفروم
1/4 معلقة صغيرة شطة
1/4 معلقة صغيرة ملح

الطريقة:
1- ضعي مقادير العجينة في الخلاط الكهربائي، واضربيهم مع بعض لغاية ما تحصلي على عجينة متماسكة.

2- غطّي العجينة بقطعة قماش وسيبيها في مكان دافئ علشان تتخمّر لمدة ساعة.

3- بعد ما العجينة تتخمّر قطّعيها لقطع صغيرة، وابدئي افرديها بالنشابة لشرائط طويلة ومستطيلة الشكل.

4- بعد كده ضعي قطعة صغيرة من الزبدة على العجينة، وأعيدي فردها مرة ثانية، وكرري الموضوع ده مرة كمان.

5-
اخلطي مكوّنات الحشو مع بعضها، وابدئي احشي "السمبوسك" واقفليها كويس
واقليها في زيت غزير ساخن علشان ما تتفتحش منك.. وممكن تقدّميها باردة أو
سخنة وبالهنا والشفا.


يلّا بقى بسرعة ادخلي على المطبخ واعملي وصفة النهارده..
وبعد كده ابعتِ لنا وقولي لنا على النتيجة..

منقوووووول

_________________

دى الصفحه الجديده لان صفحتنا القديمه اتسرقت فياريت تساعدونى وتنشرو الصفحه معايا
تابعو اخر اخبار المعهد وكل ماهو جديد من خلال الصفحه الرسميه للمنتدى على الفيس بوك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://5edmacairo.yoo7.com
????
زائر



مُساهمةموضوع: رد: "سمبوسك".. من صنع إيدك   الثلاثاء نوفمبر 09, 2010 10:09 pm

تسلم الايادي اللي حطت الطريقه
شكرا ليك ياخالد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
khaled
khaled
avatar

عدد المساهمات : 1450
السٌّمعَة : 24
تاريخ التسجيل : 18/03/2010
العمر : 29
الموقع : http://5edmacairo.yoo7.com

مُساهمةموضوع: رد: "سمبوسك".. من صنع إيدك   الأربعاء نوفمبر 10, 2010 1:35 am

والله منورانى يا انغام

_________________

دى الصفحه الجديده لان صفحتنا القديمه اتسرقت فياريت تساعدونى وتنشرو الصفحه معايا
تابعو اخر اخبار المعهد وكل ماهو جديد من خلال الصفحه الرسميه للمنتدى على الفيس بوك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://5edmacairo.yoo7.com
????
زائر



مُساهمةموضوع: رد: "سمبوسك".. من صنع إيدك   الإثنين نوفمبر 22, 2010 9:50 pm

النور نورك طبعا ياباشا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
"سمبوسك".. من صنع إيدك
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: شباب و بنات :: مطعم المنتدى-
انتقل الى: