الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  التسجيلالتسجيل  دخول  

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» عضو جديد هل من ترحيب
الأحد أبريل 29, 2012 11:29 am من طرف محمد.رجب

» تعلم من الحصان
الإثنين يناير 16, 2012 12:26 pm من طرف لا اعلم

» الحياة مبارة قدم
الإثنين يناير 16, 2012 12:22 pm من طرف لا اعلم

» لا تكن شخصا عاديا ( بيد_لا اعلم )
الإثنين يناير 16, 2012 12:15 pm من طرف لا اعلم

» معلومات مهمه (بيد لا اعلم )
الإثنين يناير 16, 2012 12:13 pm من طرف لا اعلم

» جدول الامتحانات
الأربعاء ديسمبر 21, 2011 12:28 am من طرف ahmed samy

»  بحث عن النظرية الايكولوجية
السبت نوفمبر 19, 2011 12:25 pm من طرف نورهان

» اطلب واتمنى
السبت نوفمبر 19, 2011 12:19 pm من طرف نورهان

»  ازاى تعمل بحث .....
الأربعاء نوفمبر 09, 2011 10:56 pm من طرف smsmsolom

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Marioma
 
Admin
 
emy
 
امانى
 
bobaia
 
محمد عبدو
 
pharco2000
 
monna
 
سمسمة قلبى
 
MEMEx
 

شاطر | 
 

 طريقه عمل السابلية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر



مُساهمةموضوع: طريقه عمل السابلية    الجمعة يناير 14, 2011 5:01 pm

المقااادير:
3 كوب دقيق
1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
رشة ملح صغيرة (اوعو تحطوا كتير)
1 كوباية زبدة (بس تكون طرية وسايحة شوية يعني )
1 كوباية سكر بودرة ناعم
2 بيض
مربي مشمش (عشان نلزق بيها)

رشة فانليا

ندخل بقي علي الطريقة هي سهلة خااالص والله ولو جربتوه هيعجبكم

الطريقة :

هننخل الدقيق كده في صينية ونحط عليه البيكنج بودر والملح وسيبه بقي.

2-حطي بقي في الخلاط او في اي وعاء عندك الزبدة والسكر واضربيهم بالمضرب الكهربي
لحد ماتحسي انه بقي زي الكريمة كده بعد كده نحط البيض بس بيضة بيضة ونضرب لحد مالبيضة
الاولي تختفي ونحط التانية ونضربهم كويس اوووي وطبعا رشة الفانليا عشان تضيع ظفارة البيض كده تمام.

3-بعد كده بقي هنحط الدقيق بس بالتدريج حبة حبة ونقلب بمعلقة خسب عشان العجيبة الاول متلزقش كده في ايديك
ونحط باقي لدقيق لحد لما تحسي انها بقيت حلوة كده وعجينة كويسة تمام ونسيبها ترتاح شوية بقي في لتلاجة
لمدة ممكن 5دقايق عقبال ماتروقي مطبخك من الحاجة الي استخدمتيها.

4-هنفرد العجينة بقي علي الرخاامة بتاعت المطبخ (بس طبعا تكون نضيفة جدا ) وتكوني رشة عليها دقيق هنفردها بالنشابة ونخلي سمكها
يعني 4 ملم تقريبا.
هذه الصورة مصغره ... نقره على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي ... المقاس الحقيقي 2048x1536 والحجم 880 كيلوبايت .


5-نقطعها بقي باستعمال حاجة مدورة كده ممكن كوباية يعني كبيرة او القطاعة الي علي شكل ديرة دي هتبقي مجموعة
هذه الصورة مصغره ... نقره على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي ... المقاس الحقيقي 2048x1536 والحجم 644 كيلوبايت .


وفي مجموعة تانية هنقطعها برده دواير بنفس القطاعة بس هنخرمها من النص كده ممكن بقي بغطاء ازازة
ولا حاجة صغيرة تمام كده.
هذه الصورة مصغره ... نقره على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي ... المقاس الحقيقي 2048x1536 والحجم 691 كيلوبايت .


6- هنجيب الصيبنة ونفرشها بورق الزبدة (اانا عن نفسي مكنش عندي ورق زبدة حطيت الورق الالمونيوم الفويل ده و مسحتة بحتة سمنة صغننة) ونرصهم فيها وندخلها الفرن حوالي 10 :15 دقيقة كده
هذه الصورة مصغره ... نقره على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي ... المقاس الحقيقي 2048x1536 والحجم 722 كيلوبايت .



7- سيبيه يبرد بعد مايطلع من الفرن و لازقيه بالمربي كل واحدة سليمة مع واحدة مخرومة فهماني طبعا
بس كده ونرشه علي وشه سكر بودرة وممكن تزوقيه برده بجوز الهند او تسيبه سادة كده او
الشكولاته الي هي فارمسيل دي
اي حاجة بقي للتزين

هذه الصورة مصغره ... نقره على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي ... المقاس الحقيقي 2048x1536 والحجم 463 كيلوبايت .



هذه الصورة مصغره ... نقره على هذا الشريط لعرض الصوره بالمقاس الحقيقي ... المقاس الحقيقي 2048x1536 والحجم 742 كيلوبايت .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
emy
مشرف قسم الصور
مشرف قسم الصور
avatar

عدد المساهمات : 1308
السٌّمعَة : 14
تاريخ التسجيل : 13/05/2010
العمر : 28

مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل السابلية    الجمعة يناير 14, 2011 6:53 pm

يابنتي اتهدي وقعدي ذاكري
فايقه انتي للكلام ده
اقول ايه بس
كفايه عليكي خدمه الفرد
هيبقي انا وهي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر



مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل السابلية    الجمعة يناير 14, 2011 11:29 pm

ههههههههههههههههههه
والله اتخنقت ياايمي شكلي هعمل العجينه دي في ورقة الامتحان وهتبقي اكله جاامده
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقه عمل السابلية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: شباب و بنات :: مطعم المنتدى-
انتقل الى: